self - terápia

megfelelési kényszertől a felszabadultságig...

frekvencia - terápia

A sejtek elixírje

Gyakori migrén, ízületi fájdalmak, hátfájás, krónikus fájdalmak, álmatlanság, nyugtalanság és depresszió. Ezek a betegségek sajnos nagyon sokunk életében jelen vannak. Én személy szerint évtizedekig szenvedtem migrénnel, de az összes többi, a környezetemben élő embernél jellemzőek voltak.

Mindig is nyitott voltam az olyan dolgokra, amik segítenek a fájdalom csillapításában, illetve megszüntetésében, anélkül, hogy mellékhatásokkal járnának. Évekig dobáltam magamba a fájdalomcsillapító gyógyszereket, de amikor nincs más eszköz a kezedben, a fájdalom pedig elviselhetetlen, akkor kénytelenek vagyunk ,,mérgezni” magunkat. A frekvencia-terápia pontosan azt biztosítja számunkra, hogy többé ne kelljen ezekhez a gyógyszerekhez nyúlni.

Ez a készülék sejtszinten hat. Testünk legapróbb része a sejt. Sejtjeinknek megvan az optimális frekvenciaszáma. Egy egészséges sejt frekvenciaszáma -70mV, egy beteg sejté -50mV és ez így csökken, amíg a sejt elhal.

A szerveink ebből épülnek fel és mintegy 70 milliárd van belőlük. Sejtjeinknek is van anyagcseréjük, akárcsak a testünknek. A víznek, a tápanyagnak és az oxigénnek be, az anyagcsere-termékeknek ki kell jutnia. A sejtben ez a szállítás a felületen, az úgynevezett sejtmembránon lévő nyílásokon át történik. Ezeket a nyílásokat szükség szerint kinyitják-bezárják – ez a sejtbelső és a sejtközi tér feszültség – különbségei alapján működik. A feszültségpotenciál, vagyis a sejtbelső és a sejtközi tér közötti feszültségkülönbség felelős az egészséges anyagcseréért.

A terápia pontosan ezt a feszültségpotenciált szabályozza, vagyis segít megszüntetni a testben lévő fájdalmat. A terápia alatt a legjobb minőségű illóolajok segítik ezt a folyamatot, amelyek méginkább hozzájárulnak ahhoz, hogy rövid időn belül megszűnjön a fájdalom a testünkben, mindezt úgy, hogy semmiféle káros dolog nem kerül be a szervezetünkbe.

Milyen betegségek kezelésében lehet segítségedre ?

Ez az apró készülék hatalmas erővel rendelkezik. Íme néhány dolog azok közül, amiben a frekvencia-terápia segíteni tud:

  • krónikus fájdalmak
  • ízületi fájdalmak
  • hátfájás
  • fog és állkapocs fájdalmak
  • migrén
  • depresszió
  • nyugtalanság
  • álmatlanság

A páciensek 99%-a azt tapasztalta, hogy az első kezelés után megszűnt a fájdalom, krónikus esetekben 2-3 alkalom után lettek tünetmentesek.

A kezelések hossza 50 perc. Ez az idő csak a tiéd! Kellemes, relaxációs környezet, egy csipet aromaterápiával!

Ha igénybe szeretnéd venni a program alatt a Holon-masszázst, akkor jelezd és ajándékba kapod a terápiához!

Díj: 12.000 Ft / alkalom

megfelelési kényszertől a felszabadultságig...

(Ön)ismeret szavak nélkül!

Copyright © 2019 Nincsics Krisztina | Design & Development: IMRE design

MENÜ